PESÄPALLO

lajiesittely

Pesäpallovalmennus järjestetään Kuortaneen Urheiluopiston harjoituspaikoilla. Lyhyet välimatkat lukion, harjoittelupaikkojen ja asuntojen välillä takaavat sen, että pesäpalloilijat pystyvät hyvin keskittymään koulunkäyntiin ja harjoitteluun. Talven aikana ryhmä käyttää jonkin verran myös Lapuan Patruuna Areenaa. 

 

 

pesäpallovalmennus

Valmennuksesta vastaavat Tomi Niskanen ja Jussi Jänkä, jotka toimivat pesäpalloliiton linjauksen mukaan. Lukiolaisten viikoittaisten valmennustuntien määrä on 8, ja ne ovat vaihtelevasti päivittäin klo 8-16. Opiskelija voi saada lukion oppimääräänsä (150 op.) opiskeluaikanaan kaikkiaan 40 op. urheiluvalmennuksesta (18+16+8). Urheilulukiolaisille on tarjolla myös valmennusoppia ja psyykkistä valmennusta.

Huomionarvoista on myös valmennuksellinen yhteistyö muiden lajiryhmien, esim. yleisurheilun ja telinevoimistelun, valmentajien ja urheilijoiden kesken. 

Asuminen

Opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus asua edullisissa Koy Kuortaneen Koulumajan asunnoissa, jotka sijaitsevat urheiluopiston alueella ja läheisellä Kortesmäen asuinalueella. Asumisesta löydät lisää tietoa täältä. Lukio tarjoaa kirjat, tietokoneen, opiskeluvälineet ym. sekä opiskelupäivinä lounaan. Muun ruokailun opiskelija kustantaa itse. 

 

kuortaneen valmennuskeskus

 Kuortaneen urheilulukio sijaitsee Kuortaneen Urheiluopiston välittömässä läheisyydessä. Alue muodostaa tiiviin urheilu- ja opiskelukampuksen. Kuortaneen valtakunnallinen huippu-urheilun valmennuskeskus tarjoaa huipputason olosuhteet ja osaamisen useisiin urheilulajeihin. Valmennuskeskuksen valmentajat ja asiantuntijat osallistuvat urheilulukion valmennukseen ja sen kehittämiseen. Valmennuskeskuksessa ja sen ympäristössä harjoittelee useita kansainvälisen tason huippu-urheilijoita eri lajeista. Kuortaneen valmennuskeskus koordinoi Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemiaa ja toimii kiinteässä yhteistyössä uudistetun olympiakomitean huippu-urheiluyksikön kanssa urheilijan polun kaikkien vaiheiden vahvistamiseksi.

Yhteystiedot

 

Valmentaja

Tomi Niskanen
p. 044-711 6424

Valmentaja

Jussi Jänkä
p. 040-516 6491